IPJ Dolj: Calafetean reţinut pentru dare de mită la Radovan. Agentul de poliţie a sunat la DGA

agent politie radovan IPJ Dolj: Calafetean reţinut pentru dare de mită la Radovan. Agentul de poliţie a sunat la DGA poze
In aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, ofiterii DGA impreunca cu politisti din cadrul Postului de Politie Radovan au organizat un flagrant in cadrul caruia  a fost prins C.ZAMFIR, 42 de ani, din Calafat in timp ce oferea ajutorului sefului de post suma de 120 euro pentru a-i inapoia permisul de conducere.
Agentul de politie ii retinuse permisul doljeanului in urma cu doua zile ca urmare a unei incalcari a regimului circulatiei pe drumurile publice, a trecut pe culoarea rosu a semaforului electric amplasat pe DN 56, iar in cursul zilei de ieri faptuitorul a contactat subofiterul oferindu-i o suma de bani. Ulterior agentul de politie a informat pe cale ierarhica superiorii si bineinteles ofiterii DGA, astfel in cursul diminetii fiind organizat flagrantul.
Faptuitorul va fi audiat de catre ofiterii DGA , fiind preluat pentru cercetari.
A fost introdus in arestul inspectoratului C.ZAMFIR, 42de ani, din Calafat pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca maine sa fie prezentat cu propunere de arestare preventiva magistratilor.IN sarcina sa a fost retinua infractiunea de dare de mita.