IPJ Dolj: Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări la Craiova

Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Aseară, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, din Craiova bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă.

 

În fapt, poliţiştii doljeni l-au depistat, în municipiul Craiova, pe B. CLAUDIUS, 57 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism în care au fost descoperite 26 600 țigarete netimbrate.

Din investigaţiile anchetatorilor s-a stabilit faptul că cele 1330 pachete de ţigarete proveneau din contrabandǎ, valoarea de piațǎ a acestora fiind de aproximativ 13 300 lei. Autoturismul folosit la transportul țigǎrilor de contrabandǎ a fost indisponibilizat fiind predat organelor vamale care urmeazǎ sǎ calculeze și prejudiciul adus bugetului de stat de cǎtre suspect.

B. Claudius, cerecetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, va fi prezentat astăzi, 23.10.2014, la Parchetul de pe lângǎ Judecǎtoria Craiova cu propunere de sesizare a judecǎtorului de drepturi și libertǎți în vederea emiterii mandatului de arestare preventivǎ.

Acţiunea de depistare şi oprire în trafic s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Craiova.

 

  •