IPJ Dolj: Autori ai unui furt din ATM, identificaţi de poliţiştii craioveni

La data de 04.03.2014, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi de către conducerea unei unităţi bancare – filiala Valea Roşie Craiova, cu privire la faptul că B.GHEORGHE, 62 de ani, din localitate s-a adresat băncii reclamând faptul că, la data de 28.02.2014, a utilizat un bancomat aparţinând filialei şi nu a reuşit retragerea sumei de 2000 lei.

Din verificările efectuate la bancă s-a constatat că ATM-ul funcţiona la momentul respectiv, iar banii au fost sustraşi de două persoane necunoscute care montaseră anterior un dispozitiv artizanal la fanta de eliberare a banilor.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost identificaţi autorii în persoana lui B.CIPRIAN, 31 de ani şi G.MARIN, 35 de ani, ambii din municipiul Craiova.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, magistraţii Judcecătoriei Craiova au emis mandate de percheziţie domiciliară, ocazie cu care la domiciliul lui B.CIPRIAN au fost identificate mai multe bunuri ce au legătură cu fapta, acesta fiind condus la sediul poliţiei, unde a recunoscut fapta.

G.MARIN nu a fost găsit la domiciliu, poliţiştii continuând cercetările şi investigaţiile în vederea prinderii acestuia şi tragerii la răspundere penală.