IPJ Dolj: Arme confiscate în Faţa Luncii – VIDEO

mitraliera IPJ Dolj: Arme confiscate în Faţa Luncii   VIDEO poze

 

În dimineaţa zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Biroul Arme Explozivi Substanţe Periculoase, în cadrul unui dosar penal aflat în lucru la această formaţiune sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui R.ABEL, 19 ani, din Craiova.
Percheziţia a fost solicitată magistraţilor Tribunalului Dolj în baza unei informaţii deţinute de către poliţişti şi a dovezilor obţinute în urma unei supravegheri operative desfăşurate în ultimele zile. În timpul percheziţiei în locuinţă au fost identificate un număr de 4 arme neletale, diferite mărci, toate calibru 9 mm.
Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că armele respective au fost achiziţionate din Bulgaria şi introduse în ţară pe 29 ianuarie a.c.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinerea de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată cu arme.

arme pistoale IPJ Dolj: Arme confiscate în Faţa Luncii   VIDEO poze
La percheziţie au participat şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Secţia 6 Poliţie şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dolj, iar armele identificate au fost ridicate de organele de poliţie în vederea cercetărilor.