IPJ Dolj: Accident de circulaţie grav pe bulevardul Dacia

 

 

Aseară, în jurul orei 20:30, pe bld. Dacia din municipiul Craiova, P.IONUŢ, 27 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule, în timp ce din sens opus circulau alte autovehicule şi, trecând peste marcajul longitudinal dublu continuu, s-a tamponat frontal cu un alt autoturism condus de D.VASILE, 29 ani, din Craiova.

În urma impactului cele două autovehicule implicate în accident au ricoşat în alte patru autoturisme care, de asemenea, au fost avariate.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui P.IONUŢ, precum şi vătămarea corporală uşoară lui P.PETRIŞOR, 28 ani, D.MARIAN, 24 ani; M.CRISTIAN, 39 ani, M.AHMED, 26 ani, D.VASILE, toţi din Craiova; pasageri în autoturismul condus de craioveanul de 29 de ani, dar şi rănirea uşoară V.KARLA, 36 ani, din Giubega, P.FLORENTIN, 26 ani, din Craiova, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani.

Poliţiştii rutieri, din cadrul Biroului Rutier Craiova, ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.