IPJ Dolj: 45 DE PERCHEZIŢII ÎN DOLJ, ARGEŞ, MEHEDINŢI, OLT ŞI DÂMBOVIŢA

politia duba perchizitie 1 IPJ Dolj: 45 DE PERCHEZIŢII ÎN DOLJ, ARGEŞ, MEHEDINŢI, OLT ŞI DÂMBOVIŢA poze 

 

În această dimineaţă, peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova efectuează 45 de percheziţii în judeţele Argeş, Mehedinţi, Olt şi Dâmboviţa.

 

Percheziţiile se defăşoară la sediile unor societăţi comerciale, puncte de lucru ale acestora, domiciliile sau reşedinţele unor persoane fizice în vederea identificării unor mijloace materiale de probă, documente sau bunuri ce au făcut obiectul unor infracţiuni de furt.

 

Activităţile poliţiştilor doljeni se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor Judeţene de poliţie Argeş, Mehedinţi, Olt şi Dâmboviţa.

politia duba perchizitie 2 IPJ Dolj: 45 DE PERCHEZIŢII ÎN DOLJ, ARGEŞ, MEHEDINŢI, OLT ŞI DÂMBOVIŢA poze

Din cele 45 de locaţii unde se desfăşoară percheziţiile, 19 sunt în Dolj, 21 în judeţul Argeş, câte 2 în judeţele Mehedinţi şi Olt şi una în judeţul Dâmboviţa.

 

Anchetatorii au stabilit faptul că în cursul anului 2014, mai multe persoane din cadrul unei societăţi de trransport produse petroliere au sustras şi valorificat ulterior însemnate cantităţi de carburant.

politia duba perchizitie 3 IPJ Dolj: 45 DE PERCHEZIŢII ÎN DOLJ, ARGEŞ, MEHEDINŢI, OLT ŞI DÂMBOVIŢA poze

Prejudiciul activităţilor infracţionale depăşeşte 100 000 euro.

 

Persoanele suspecte vor fi conduse la sediul IPJ Dolj pentru audieri.