Ionuț Stroe: PNL va contribui activ la identificarea unei soluții consensuale pe tema Codului Fiscal

 

 

Partidul Național Liberal consideră că dialogul politic este absolut necesar pentru a realiza consensul general dorit în ceea ce privește Codul Fiscal și pentru ca deciziile politice luate să nu fie contestate ulterior.

 

În acest sens, în acord cu apelul făcut acum o lună, când PNL a propus partidelor parlamentare un dialog pe teme fundamentale pentru România, printre care și Codul Fiscal, este evident că și de această dată vom fi prezenți la discuțiile politice și vom contribui la construirea unei soluții consensuale, care să dea României un Cod Fiscal solid și sustenabil.

 

Chibzuința și cumpătarea ar trebui să devină calități constante ale vieții politice. Ne dorim o schimbare de atitudine și comportament a politicului românesc în sensul tratării problemelor cu seriozitate, decență și responsabilitate.

 

Mai mult, ne dorim ca populismul afișat ostentativ, cu precădere în ultima perioadă, de prim-ministrul Victor Ponta să fie izolat pe scena politică, pe măsură ce partidele politice responsabile vor găsi o cale de discuție pe tema Codului Fiscal, dar și pe celelalte subiecte de interes major pentru România. Partidul Național Liberal va sta întotdeauna la masa discuțiilor când este vorba despre interesele acestei țări.

 

Ionuț Stroe

Purtător de cuvânt al PNL