Ionel Pană: “S-au întâmplat prea puține lucruri bune în ultimii 10 ani în Craiova”

ionel pana Ionel Pană: “S au întâmplat prea puține lucruri bune în ultimii 10 ani în Craiova” poze

Ionel Pana, candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu pentru funcția de primar al Craiovei a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, câteva din punctele de pe programul electoral. Lipsa locurilor de muncă este, la nivel național,  o problemă, deci și în Craiova.

“La noi s-a desființat Secția de Aparataj de la Electroputere pentru a se înființa mall-ul. S-a renunțat la câteva mii de locuri pentru a înființa câteva sute. Aparatajul producea pentru export, din mall putem să cumpărăm noi produsele altora”, a precizat Ionel Pană.

Înființarea locurilor de muncă se poate face doar prin atragerea de investitori.

“Am avut ocazia să vizitez orașul Cannes. Acolo, municipalitatea cumpăra terenuri de la persoane fizice, și le concesiona investitorilor. Acest lucru ar trebui făcut și la Craiova”, a mai spus candidatul PP-DD la funcția de primar.

Un alt punct supus atenției este modul greoi în care s-a făcut absorbția fondurilor europene de către municipalitatea craioveană.

“O să iau un exemplu concret. Se puteau atrage bani pentru modernizarea Grădinii Zoologice încă din 2007. Iată că suntem aproape la final de sesiune, iar vara când treci pe lângă Grădina Zoologică miroase îngrozitor, animalele trăiesc în condiții nepotrivite. La acest capitol, cei care conduc județul și-au făcut treaba de 20 de ori mai bine decât cei din Craiova”, a mai declarat Ionel Pană.

Candidatul PP-DD la funcția de primar al Craiovei a mai adus în discuție și situația zonelor verzi din Craiova.

“Și Grădina Botanică se află într-o stare deplorabilă. Balta Craioviței ar fi putut fi transformată într-o salbă de lacuri, așa cum era prevăzut încă dinainte de 1990. Din această cauză am spus că în Craiova s-a gândit pompierește, așa s-a dezvoltat și orașul”, a spus Ionel Pană.

Nu în ultimul rând, situația sportului în Bănie trebuie rezolvată.

“Trebuie gândită atât modernizarea stadionului, dar și găsită o soluție pentru reapariția echipei de fotbal. La fel de bine mă uit că nu mai e mult și se împlinesc 16 ani de când nu mai avem Sală Polivalentă și nici nu știm când o să fie gata.

La final, Ionel pană a făcut o sinteză a vizitelor pe care le-a avut în cartierele periferice ale orașului.

“Lipsa canalizării în Romanești în proporție de 80 la sută, calitate îndoielnică a canalizării în Popoveni, sunt două aspecte pe care le știam de acum patru ani, și, din păcate, au rămas nerezolvate. În Drmul Apelor, cetățenii trăiesc în condiții mai mizerabile decât în ghetourile pe care le vedem la televizor”, a conchis Ionel Pană.

Din ce în ce mai mulți craioveni își doresc o schimbare. Își pun speranța în Partidul Poporului-Dan Diaconescu, își pun speranța în candidații PP-DD.

Ionel Pană este candidatul PP-DD pentru Primăria Craiova. Motto-ul electoral este “CINSTE, CORECTITUDINE, SERIOZITATE”