Ion Răcăreanu, primar Brădești, declarație publică unică: Colaborarea cu guvernul actual este una bună. Am colaborat bine și cu celelalte guverne

racareanu birou Ion Răcăreanu, primar Brădești, declarație publică unică: Colaborarea cu guvernul actual este una bună. Am colaborat bine și cu celelalte guverne poze

În perioada campaniei electorale desfăşurate pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, singura declaraţie publică a Primarului comunei Bradesti domnul Ion Răcăreanu, referitoare la proiectele de dezvoltare ale localităţii este următoarea:

Brădeştiul este una dintre comunele doljene cu multe realizări, asta în primul rând datorită spiritului de echipă de la nivelul localităţii, echipă coordonată de primarul Ion Răcăreanu.

În acest mandat, se va finaliza construirea unei grădiniţe cu două săli de curs la Brădeşti, înfiinţarea Serviciului de Evidenţa Populaţiei şi finalizarea alimentării cu apă. Drumul care leagă Răcarii de Scaeşti (o distanţă de circa nouă kilometri), va fi asfaltat pe măsura 125.

Deşi la capitolul realizări administraţia locală a bifat multe proiecte duse la capăt, există în continuare proiecte: achiziţionarea unor utilaje (tractor, vidanjă, freză), dotarea şcolilor cu mobilier, continuarea  modernizării drumurilor comunale (asfaltarea a 11 kilometri prin PNDR), extinderea iluminatului public şi a canalizării acolo unde este posibil. .

Despre colaborarea cu guvernul actual, primarul Ion Răcăreanu spune că este una bună:

“ Noi am colaborat bine şi cu celelalte guverne, numai că nu prea au avut bani. Spun asta pentru că avem multe proiecte începute, care însă au stagnat: alimentarea cu apă în satul Bradeştii Bătrâni, baza sportivă începută la Brădeşti, construirea Podului Morii în satul Tatomireşti, modernizarea prin asflatare a drumului Răcari – Piscani şi canalizarea pe fostele măsuri 577 şi OG 7 ”.

În exerciţiul financiar 2014-2020, prin fonduri europene, administraţia locală din Brădeşti are în plan modernizarea drumurilor de trafic greu, pe care intenţionează să le asfalteze şi, de asemenea, continuarea canalizării.

 

Domnul Primar Ion Răcăreanu dezminte orice alte informaţii apărute în diverse publicaţii de presă sau în publicaţii electorale apărute în această perioadă.