Ion Prioteasa salută desemnarea lui Ponta ca premier

ponta arafat aeroport 29 Ion Prioteasa salută desemnarea lui Ponta ca premier poze

Președintele organizației Dolj a PSD, Ion Prioteasa, salută desemnarea liderului social-democraților, Victor Ponta, pentru funcția de prim-ministru al României, apreciind totodată că această nominalizare confirmă o realitate politică pe care Traian Băsescu nu o mai putea ignora.
„Salut desemnarea președintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, pentru funcția de prim-ministru al României. Este o decizie anticipată, care consacră realitatea politică, pe care românii au decis-o prin votul masiv acordat Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare. Un adevăr pe care Traian Băsescu nu-l mai putea ignora la nesfârșit.
Românii și-au câștigat dreptul de a-și decide conducătorii. România a ales drumul continuității USL în actul de guvernare, semn că măsurile adoptate în ultimele șapte luni de Executivul, condus de prim-ministrul Victor Ponta, au fost corecte.
Suntem în fața unui început de an dificil, iar USL are obligația de a menține încrederea partenerilor europeni în România și de a păstra stabilitatea politică, fără a răspunde conflictelor generate de adversarii săi politici. Astăzi, mai mult ca oricând, este nevoie de o guvernare responsabilă pentru o Românie corectă și puternică.
Am convingerea că noul Cabinet condus de Victor Ponta, beneficiar al susținerii majorității parlamentare, va guverna pentru oameni, pentru dreptate și echitate socială.
Viitorul ne menține speranțele într-o Românie a șansei, într-o Românie a tuturor românilor: locuri de muncă pentru tineri și șomeri, infrastructură de drumuri europene, nicio localitate din mediul rural fără apă și canalizare.
Cu acest prilej vreau să reafirm susținerea pe care organizația Dolj a PSD o oferă Guvernului USL, condus de prim-ministrul Victor Ponta, și sprijinul în adoptarea și implementarea celor mai bune măsuri, care să ajute la reconstrucția României. Totodată, îmi exprim speranța că, odată cu reconfirmarea lui Victor Ponta în fruntea Executivului, proiectele de dezvoltare ale regiunii Oltenia și ale județului Dolj vor căpăta un nou sens”, a declarat vicepreședintele PSD, Ion Prioteasa.