Ion Prioteasa prezent la meciul Craiova Maxima, de la Unirea

prio balaci Ion Prioteasa prezent la meciul Craiova Maxima, de la Unirea poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, sâmbătă după-amiază, la invitația primarului comunei Unirea, Marin Bădoi, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, la un meci de fotbal disputat între o echipă formată din componenți ai Craiovei Maxima și echipa locală.

„Am venit astăzi în comuna Unirea, o localitate mare, cu oameni muncitori și care în ultimii ani, de când primar este domnul Bădoiu, a reușit să prindă un contur și să se dezvolte din ce în ce mai bine și mai frumos. Este o comună unde oamenii au prins gust de legumicultură iar această zonă începe să devină cunoscută ca fiind printre cele mai mari cultivatoare de varză din Dolj și poate chiar din țară.

prio fotbal Ion Prioteasa prezent la meciul Craiova Maxima, de la Unirea poze

Am avut plăcerea să ajung la Unirea unde domnul primar, mare amator de sport, dar în special de fotbal, a organizat un meci de fotbal între echipa din localitate și Craiova Maxima. Mulți fotbaliști ai Craiovei Maxima în frunte cu Ilie Balaci, Beldeanu, Donose, Tilihoi, Negilă, Ungureanu, deci toată pleiada de jucători ai echipei noastre de glorie au fost prezenți astăzi, aici. M-am bucurat să văd multă lume strânsă în jurul acestui meci.

În acest moment, gândurile ne-au zburat către ceea ce ar trebui să însemne Universitatea Craiova în viitor pentru că trebuie să renască din propria cenușă ca pasărea Phoenix.

Poate că acum este momentul să spunem că, indiferent de cine se află vremelnic în fruntea Clubului de fotbal, eu susțin și voi susține Universitatea Craiova, o echipă care a făcut fericiți milioane de români. În continuare cred, la o săptămână după ce Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbal, că decizia Adunării Generale a FRF este abuzivă și nedreaptă.

prio balaci2 Ion Prioteasa prezent la meciul Craiova Maxima, de la Unirea poze

Deși cred că și cei de la București cunosc bine ceea ce simt suporterii olteni atunci când vine vorba de echipa lor de suflet nu cred că se poate pune problema înlocuirii Universitatea Craiova cu vreo altă echipă de fotbal, așa cum federalii de la București gândesc”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Primarul comunei Unirea, Marin Bădoi, candidat din partea PSD la un nou mandat, a afirmat că principalele obiective ale viitorului său mandat le constituie introducerea alimentării cu apă și a canalizării în localitate.

prio balaci3 Ion Prioteasa prezent la meciul Craiova Maxima, de la Unirea poze

„De la preluarea funcției de primar al acestei comune m-am axat pe înfrumusețarea comunei și pe schimbarea imaginii acestei localități. Atunci când am pășit la primărie drumurile comunei Unirea erau noroi, mergeam numai în cizme. Cu efort am reușit să facem drumurile. Apoi am îmbunătățit iluminatul public, am reabilitat două parcuri și un cămin cultural. Ne propunem să terminăm alimentarea cu apă, pentru care am depus un proiect pe Ordonanța 7, dar pentru că nu am avut culoarea politică necesară nu am primit nici un ban. De aceea pe viitorul mandat ne propunem să rezolvăm această problemă a apei, după care să rezolvăm și canalizarea”, a afirmat primarul comunei Unirea, Marin Bădoi, candidat din partea PSD la un nou mandat.

prio oameni Ion Prioteasa prezent la meciul Craiova Maxima, de la Unirea poze

Meciul de fotbal dintre echipa comunei Unirea și cea formată din componenți ai Craiovei Maxima, pentru care au jucat Ilie Balaci, Costică Donose, Nicolae Tilihoi, Aurică Beldeanu, Nicolae Negrilă sau Nicolae Ungureanu, s-a disputat pe Stadionul din localitatea Unirea, scorul final fiind de trei la doi pentru gloriile Craiovei Maxima. Pentru echipa Craiova Maxima au mai evoluat Silvian Cristescu, marcatorul a două goluri, Gigi Ciurea sau Emil Săndoi.

La meci au fost prezenți peste o sută de localnici care, pe tot parcursul meciului, au încurajat echipa Unirea.