VIDEO / Ion Prioteasa la Sărbătoarea Salcâmului, cu candidaţii USL de la Poiana Mare şi Desa

desa 9 VIDEO / Ion Prioteasa la Sărbătoarea Salcâmului, cu candidaţii USL de la Poiana Mare şi Desa poze

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj şi candidat pentru un nou mandat din partea Uniunii Social Liberale, Ion Prioteasa, a participat duminică după-amiază la manifestările organizate în comunele Poiana Mare şi Desa cu prilejul Sărbătorilor Salcâmului, la care au fost prezente câteva mii de persoane.

Președintele Consiliului Judeţean Dolj şi candidat pentru un nou mandat din partea Uniunii Social Liberale (USL), Ion Prioteasa, ajuns la Poiana Mare în jurul orei 14.00, fiind așteptat de candidatul USL la primăria acestei localități, Marin Vintilă, pentru a participa la Sărbătoarea „Floriile Salcâmului”.

poiana 4 VIDEO / Ion Prioteasa la Sărbătoarea Salcâmului, cu candidaţii USL de la Poiana Mare şi Desa poze

Președintele Ion Prioteasa a afirmat că de la Consiliul Județean Dolj a colaborat cu primarul acestei localități pentru mai multe proiecte investiționale pe care vor să le dezvolte împreună și pe mandatul viitor. „Azi am ajuns la Poiana Mare, cea mai mare comună din județul nostru și din România. Este o așezare rurală care în anii următori va prinde conturul unui oraș. În această localitate, în perioada următoare, se va introduce apă, se va introduce canalizarea și va fi și epurare de apă. Toate aceste investiții pe care le facem aici fac parte dintr-o strategie a noastră, o strategie pe termen lung prin care ne-am propus introducerea apei potabile în toate localitățile județului Dolj. La Poiana Mare voi candida cu primarul în funcție, Marin Vintilă, sub aceeași siglă, a USL” – a declarat Ion Prioteasa.
La rândul lui, primarul Marin Vintilă a afirmat că prezența președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, în localitate nu este întâmplătoare, întrucât în ultimii patru ani, la Poiana Mare, au fost făcute investiții cu sprijinul direct al Consiliului Județean Dolj. „Sunt alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și participăm la una dintre cele mai importante sărbători ale comunei Poiana Mare. Și asta pentru că acest eveniment se organizează de peste 30 de ani. Prezența domnului președinte la Poiana Mare nu este întâmplătoare pentru că aici s-au petrecut foarte multe lucruri pe care le-a făcut Consiliul Județean. Sunt și proiecte de foarte multe milioane de euro pe care, prin grija domnului președinte, le vom implementa aici. Și mă refer la apă, canalizare dar și alte proiecte care vor începe la începutul lunii august”, a declarat Marin Vintilă.

Câteva ore mai târziu, președintele Consiliului Județean Dolj a ajuns în comuna Desa, prilej cu care a participat la Sărbătoarea „Flori de Salcâm” unde a stat de vorbă cu localnicii. „Suntem într-una dintre cele mai harnice comune din județul Dolj. Iar pentru aceasta oamenii merită să fie lăudați! Am dorit să fiu alături de locuitorii din Desa și de candidatul nostru la primărie, domnul Marian Bălteanu, cu care doresc foarte mult să lucrez și după data de 10 iunie pentru a putea rezolva problemele oamenilor de aici, care ne solicită să-i ajutăm cu energia electrică către locurile unde își cultivă terenurile și muncesc la solarii, își doresc finalizarea unor lucrări începute la câteva clădiri din comună și își doresc canalizare. Multe dintre aceste lucruri vor fi rezolvate prin Masterplanul nostru de apă și canalizare în valoare de peste 185 de milioane de euro”, a declarat Ion Prioteasa.

desa 8 VIDEO / Ion Prioteasa la Sărbătoarea Salcâmului, cu candidaţii USL de la Poiana Mare şi Desa poze
Candidatul Partidului Social Democrat la primăria din Desa, Marian Bălteanu, a afirmat: „am promis că voi face foarte multe lucruri pentru acești oameni pentru că ei merită. Domnul președinte mi-a promis că va fi alături de mine, pentru ca în seara zilei de 10 iunie eu să fiu primarul din Desa iar dumnealui, din nou, președinte la Consiliul Județean Dolj”.

Alături de Ion Prioteasa s-au mai aflat, pe lângă sutele de susținători, domnii Mihai Voicu, președintele PNL Dolj, Cristinel Iovan, vicepreședintele PSD Dolj și Dan Mogoș, secretarul PNL Dan Mogoş.