Ion Prioteasa, la lansarea candidatului USL din Piscu Vechi – Ştefan Decă: Urmează patru ani în care vom tura motoarele

prioteasa deca piscu vechi 2 Ion Prioteasa, la lansarea candidatului USL din Piscu Vechi   Ştefan Decă: Urmează patru ani în care vom tura motoarele poze
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, duminică după-amiază, la lansarea candidatului USL la Primăria Piscu Vechi, Ștefan Decă, eveniment la care au participat peste 300 de persoane.
Cu acest prilej, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a precizat că: „Este ultima duminică înainte de alegeri. Mi-am propus să ajung măcar o dată în comuna Piscu Vechi, pentru că vreau să-mi afirm sprijinul pentru candidatul USL Ștefan Decă. Ceea ce putem spune cu certitudine este că în următorii patru ani se va încheia alimentarea cu apă și canalizare în fiecare localitate din județul Dolj, deci inclusiv în Piscu Vechi.
Masterplanul de apă, care se referă în special la orașe și nu la comune este al doilea ca valoare din România, beneficiând de 185 de milioane euro. Acest maserplan de apă, practic o strategie pe termen lung în ceea ce privește introducerea alimentării cu apă și a canalizării în județul Dolj, plecă din Băilești, ajunge în Calafat și trece practic prin fața acestei localități. Cu siguranță că trecând pe aici va fi mult mai ușor să putem racorda și la conducta de apă, și la canalizare localitatea dumneavoastră
Urmează patru ani de zile în care vom tura toate motoarele pentru a mai ridica puțin această comună și această zonă a județului Dolj. Vă cer votul dumneavoastră pentru candidatul USL la Primăria Piscu Vechi, pentru Ștefan Decă”.

prioteasa deca piscu vechi 1 Ion Prioteasa, la lansarea candidatului USL din Piscu Vechi   Ştefan Decă: Urmează patru ani în care vom tura motoarele poze
La rândul său, candidatul USL la Primăria Piscu Vechi, Ștefan Decă, a spus că pentru dezvoltarea localității este necesar ca în ziua de 10 iunie votul să fie acordat tandemului „Decă-Prioteasa”.
„După 34 de ani de muncă în administrație și conducere în diferite instituții am încercat și am reușit să rezolv toate problemele solicitate de personal. Acum, după data de 10 iunie, cu sprijinul dumneavoastră, voi încerca să-i ajut și pe locuitorii comunei Piscu Vechi.
De pe data de 11 iunie cu sprijinul președintelui Ion Prioteasa vom începe să derulăm lucrările la rețelele de apă și canalizare, să demarăm asfaltarea străzilor din Piscu Vechi. Îmi propun construirea unui depozit legumicol aici, pentru că avem foarte mulți producători agricoli. Vom încerca să reamenajăm pădurile și să facem o asociație de pază și administrare pentru că trebuie să le aducem în stadiul în care se aflau odată.
Sunt foarte multe proiecte pe care doresc și mi le-am propus să le rezolv, însă pentru acest lucru este nevoie să ieșiți la vot și să puneți ștampila în dreptul meu, al consilierilor mei locali, al președintelui Ion Prioteasa și al echipei sale de la Consiliul Județean Dolj”, a declarat candiatul USL la Primăria Piscu Vechi.

prioteasa deca piscu vechi 3 Ion Prioteasa, la lansarea candidatului USL din Piscu Vechi   Ştefan Decă: Urmează patru ani în care vom tura motoarele poze
La evenimentul lansării, președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, a fost însoțit de câteva zeci de susținători.

BIROUL DE PRESĂ