Ion Prioteasa la Cupa “Ilie Balaci”: Am venit alături de un bun prieten!

balaciprioteasabadeatudor 2 Ion Prioteasa la Cupa Ilie Balaci: Am venit alături de un bun prieten! poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri după-amiază, la cea de-a șasea ediție a Cupei „Ilie Balaci”, găzduită de Școala cu clasele I-VIII nr. 1 Obedeanu, prilej cu care a oferit trofeul echipei câștigătoare.
„Am venit să fiu alături de un bun prieten, Ilie Balaci, pe care vreau să-l felicit pentru această inițiativă. Ilie Balaci dă un semnal prin această competiție care-i poartă numele că este nevoie de Universitatea Craiova, că este nevoie de această pepinieră care se găsește în mod special în Craiova și în Oltenia. Am și observat că acești copii care au intrat în competiție sunt extrem de bine pregătiți, dar mai ales talentați. Craiova reînvie prin acești copii. Vreau să-i felicit și pe organizatorii care s-au ocupat de această competiție”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

balaciprioteasabadeatudor Ion Prioteasa la Cupa Ilie Balaci: Am venit alături de un bun prieten! poze
La rândul său, fosta mare glorie a Craiovei Maxima, Ilie Balaci, a declarat: „Este a șasea ediție a acestei competiții, pe care sperăm s-o ducem cât mai mulți ani. Din fericire și spre mândria noastră au apărut jucători aici. Mai mult, doi dintre copiii pe care i-ați văzut azi pe acest teren joacă la două echipe importante din campionatul Italiei. Sper ca și cu ceilalți copii care au jucat azi să aibă șansa celorlalți doi colegi de-ai lor”.

balaciprioteasabadeatudor 1 Ion Prioteasa la Cupa Ilie Balaci: Am venit alături de un bun prieten! poze
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, alături de Ilie Balaci, consilierii municipali Pavel Badea, Florentin Tudor și Dan Magla, a premiat echipele participante, oferind trofeul câștigător echipei de la Școala Generală nr. 12 din Craiova, care și-a adjudecat Cupa „Ilie Balaci”.

BIROUL DE PRESĂ