Ion Prioteasa l-a lansat pe candidatul PSD la primăria Bratovoieşti, Ion Marin

 

prioteasaiovanzgoneavoineabratovoiesti 1 Ion Prioteasa l a lansat pe candidatul PSD la primăria Bratovoieşti, Ion Marin poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent duminică dimineața la lansarea candidatului PSD la primăria comunei Bratovoiești, Ion Marin, prilej cu care a stat de vorbă cu susținătorii și simpatizanții PSD și ai Uniunii Social Liberale din localitate. Ion Prioteasa, candidat din partea Uniunii Social Liberale la președinţia Consiliului Județean Dolj, a scos în evidență în discuțiile cu oamenii câteva dintre realizările mandatului său din ultimii 4 ani în fruntea Consiliului Județean Dolj între care atragerea de fonduri europene, introducerea sistemului de alimentare cu apă în peste 90% din localitățile doljene precum și reabilitarea și modernizarea a aproximativ 300 de km de drumuri județene.

prioteasaiovanzgoneavoineabratovoiesti Ion Prioteasa l a lansat pe candidatul PSD la primăria Bratovoieşti, Ion Marin poze
”De şapte ani de zile am fost în opoziție și totuși în această perioadă am reușit să ridicăm județul. O spun pretutindeni unde mergem că suntem între județele care au absorbit cel mai bine fondurile europene. Cu acești bani am reușit să facem câteva drumuri la standarde europene și v-aș aminti drumul, pentru că tot suntem aici, la Bratovoiești, care leagă localitățile Ghindeni, Coșoveni și iese spre Pielești. Atunci când ne-ați ales în 2008 ne-am propus să introducem alimentarea cu apă în toate comunele din județ. La început erau 3 alimentări cu apă iar acum sunt în construcție sau în curs de finalizare 97 de alimentări cu apă, iar jumătate dintre comune au început deja să lucreze la canalizare. Eu și primarul dumneavoastră ne-am dat mâna și o vom face și în continuare de aceea vă cer ca pe 10 iunie să-i dați votul doctorului Ion Marin și listei lui de consilieri. Nu uitați ca la Consiliul Județean Dolj să votați Uniunea Social Liberală și dacă puteți să mă votați și pe mine ar fi foarte bine pentru că împreună cu primarul dumneavoastră vrem să facem mai multe pentru zona aceasta” a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru încă un mandat, Ion Prioteasa.

prioteasaiovanzgoneavoineabratovoiesti 21 Ion Prioteasa l a lansat pe candidatul PSD la primăria Bratovoieşti, Ion Marin poze

La rândul său primarul comunei Bratovoiești și candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a trecut în revistă obiectivele pe care le-a realizat în perioada 2008-2012, el punctând reabilitarea dispensarului uman care a fost preluat de la Consiliul Județean, construirea unui târg de săptămână, a unei biserici noi în localitatea Prunet, reabilitarea bisericii din Bădoși, atragerea de fonduri europene pe proiecte prin care producătorii agricoli din localitate au fost sprijiniți, asfaltarea a 11 km de drum în satele Bădoși, Prunet și Bratovoiești, precum și a drumului județean ce leagă comuna Bratovoiești de comuna Castranova.
”În următorii 4 ani îmi propun să finalizez lucrările de introducere a alimentării cu apă în comuna Bratovoiești, extinderea rețelei cu apă în celelalte sate ale comunei, terminarea lucrărilor de reabilitare a bazei sportive precum și pietruirea și asfaltarea tuturor străzilor din Bratovoiești” a declarat Ion Marin, candidat din partea PSD pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Bratovoiești.
La evenimentul lansării candidatului PSD din comuna Bratovoiești la care au fost prezente câteva sute de persoane au mai participat, pe lângă președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, vicepreședintele PSD, Cristinel Iovan și deputatul PSD, Valeriu Zgonea.