Ion Prioteasa l-a lansarea candidatului PSD la Ghidici, Constantin Tache: Un primar ce ar fi trebuit să fie importat dacă nu îl aveați!

prioteasa tache ghidici 2 Ion Prioteasa l a lansarea candidatului PSD la Ghidici, Constantin Tache: Un primar ce ar fi trebuit să fie importat dacă nu îl aveați! poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, luni după-amiază, la lansărea candidatului Uniunii Social Liberale la primăria din Ghidici, Constantin Tache, manifestare organizată cu prilejul zilei comunei, la care au participat câteva sute de persoane.

prioteasa tache ghidici 1 Ion Prioteasa l a lansarea candidatului PSD la Ghidici, Constantin Tache: Un primar ce ar fi trebuit să fie importat dacă nu îl aveați! poze
Ion Prioteasa, candidatul Uniunii Social Liberale la președinția Consiliului Județean Dolj, a fost așteptat pe esplanada centrului medical din localitate de câteva sute de persoane cărora le-a vorbit despre obiectivele mandatului său pe următorii patru ani privind strategia de dezvoltare a județului în domeniul infrastructurii, sănătății și a culturii.
Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, le-a vorbit și despre realizările primarului din Ghidici, Constantin Tache, candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat. „Sunt un prieten al acestei localități și vreau să spun că, deși este o comună nou înființată, pe ea scrie PSD de la cap la coadă. Poate că nu vă place de primarul Tache, dar sunt sigur că vă mai plimbați prin județul ăsta și vedeți cum s-a mișcat fiecare localitate. Această comună are deja aspect de oraș.
Ghiciul a luat-o în față și s-a dezvoltat pentru că a avut un primar destoinic, un primar ce ar fi trebuit să fie importat dacă nu îl aveați. Unele localități se laudă că au făcut un sediu de primărie în opt ani de zile. Păi la Ghidici nu se mai termină de enumerat toate lucrurile pe care le-a făcut primarul Tache. Așa că vă rog să ieșiți la vot pe 10 iunie și să-l votați pe primarul Constantin Tache și pe Ion Prioteasa la Consiliul Județean”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea USL la un nou mandat.
La rândul său, primarul din Ghidici, Constantin Tache, care și-a lansat, luni, candidatura pentru un nou mandat, a afirmat: „Avem onoarea să-l avem în mijlocul nostru pe fondatorul și pe cel care a sprijinit în mod substanțial ceea ce vedeți astăzi în comuna noastră, respectiv domnul Ion Prioteasa. Îi mulțumim că nu ne evită și vine ori de câte ori are posibilitatea la noi în comună.
În ultimii ani s-au făcut investiții în comuna Ghidici de peste șase milioane de euro. Cu sprijinul dumneavoastră, al consiliului județean, al domnului Ion Prioteasa și prin intermediul fondurilor europene am reușit să facem centrul medical, primăria, să facem și asfaltare, apă, canalizare și programul after school. Dacă veți dori să mergeți în continuare cu noi atunci vom face exact ceea ce am promis, respectiv apă până la ultima casă, canalizare până la ultima casă, asfalt până la ultima casă”.

prioteasa tache ghidici Ion Prioteasa l a lansarea candidatului PSD la Ghidici, Constantin Tache: Un primar ce ar fi trebuit să fie importat dacă nu îl aveați! poze
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat la evenimentul lansării candidatului USL pentru Primăria Ghidici, Constantin Tache, alături de vicepreședintele PSD Cristinel Iovan și de candidatul USL la primăria Piscu Vechi Constantin Decă.