Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu

cetate 1 Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent duminică în târgul de săptămână din comunele Cetate și Unirea, însoțit de candidații PSD la cele două primării, Marin Duță, respectiv Marin Bădoiu, unde a avut prilejul să discute cu localnicii și comercianții prezenți în piață.

cetate 3 Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu poze
„Suntem într-o comună foarte dragă mie – Cetate – o comună care se dezvoltă, o comună care are toate șansele să prindă proiecte cu finanțare europeană pe această Strategie a Dunării, pe care o gândește Uniunea Europeană. Este o comună care a fost înnobilată de numele poetului Mircea Dinescu.
De asemenea, este comuna din care încep traseele turistice pe care ni le imaginăm în județul Dolj, plecând de la vasele de croazieră care trec pe Dunăre și care ar putea acosta aici, în Portul Cultural Cetate. Aici, avem un primar îndrăgit de toată lumea, care a obținut cele mai mari scoruri pe țară la alegerile locale.
În acești ultimi patru ani am colaborat foarte bine cu primarul Duță. Are o localitate mare și cerințe pe măsură. Ultima dată l-am ajutat să cumpere clădirea liceului, care fusese retrocedată proprietarilor. Multe dintre lucrurile care s-au făcut aici, și aș aminti drumul până în Portul Cetate, s-au făcut cu sprijinul consiliului județean. Suntem legați foarte mult de primarul de la Cetate”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidatul USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

cetate Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu poze
La rândul său, primarul comunei Cetate și candidatul PSD pentru un nou mandat, Marin Duță, a spus: „Și în ultimii patru ani, și în ultimii opt ani am colaborat foarte bine cu președintele Consiliului Județean Dolj, domnul Ion Prioteasa. Sper să colaborăm în continuare foarte bine și în următorii patru ani. Am realizat câteva obiective în comuna Cetate cu ajutorul domnului președinte Ion Prioteasa și al consiliului județean care ne-a acordat cofinanțarea necesară pentru a implementa anumite proiecte”.

unirea Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu poze
Președintele Consiliului Județean Dolj și canidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, a fost prezent și în târgul de săptămână din localitatea Unirea, alături de candidatul PSD la primărie, Marin Bădoiu.

unirea 2 Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu poze
Localnicii i-au solicitat sprijinul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, pentru a găsi o soluție prin care să fie introdusă alimentarea cu apă și canalizarea, obiective pe care primarul comunei Unirea, Marin Bădoiu, și le propune să le rezolve în următorii patru ani.

unirea 3 Ion Prioteasa, în turneu electoral la Cetate şi Unirea cu primarii Duţă şi Bădoiu poze
Alături de președintele Consiliului Județean Dolj și candidat pentru un nou mandat din partea USL, Ion Prioteasa, a mai fost prezent la Cetate și Unirea deputatul PSD Claudiu Manda.

BIROUL DE PRESĂ