Ion Prioteasa despre excluderea echipei Universitatea Craiova: “Decizie nedreaptă! Este o zi tristă”

prioteasa iovan petrescu Ion Prioteasa despre excluderea echipei Universitatea Craiova: Decizie nedreaptă! Este o zi tristă  poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat, luni, că decizia Adunării Generale a Federației Române de Fotbal, în urma căreia Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbal, este nedreaptă față de milioanele de suporteri ai acestei echipe.

Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, face un apel către oamenii de afaceri și iubitorii sportului ca, împreună cu autoritățile locale și cele județene, să-și dea mâna pentru a reda Olteniei și fotbalului românesc spiritul Universității Craiova.

„Astăzi, am primit cu toții o veste teribilă de la București: echipa Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbal. Este o zi tristă nu doar pentru Craiova, ci și pentru suporterii acestei echipe, pentru întreg fotbalul românesc. O echipă care a scris pagini de aur și a dat viață gloriei fotbalului românesc este pe cale să devină istorie, printr-o decizie de neînțeles și profund incorectă față de milioanele de suporteri ai Universității Craiova.

Decizia de azi a Adunării Generale a Federației Române de Fotbal ne-a întristat și ne-a afectat extrem de mult. Dacă municipiul Craiova mai este cunoscut în lume pentru câteva simboluri, atunci echipa de fotbal este unul dintre acestea. Împărtășesc decepția pe care o trăiesc astăzi milioanele de suporteri ai Universității Craiova. Am crezut și am sperat tot timpul că nedreptatea, din vara anului trecut, atunci când Universitatea Craiova era dezafiliată temporar, va fi reparată.

De aceea, fac un apel către oamenii de afaceri, iubitorii sportului ca împreună cu autoritățile locale și județene să-și dea mâna pentru a face tot ce este posibil să redăm Craiovei și fotbalului românesc spiritul acestei echipe fanion a Olteniei”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.