Ion Prioteasa cu USL acasă, la Zilele Comunei Goicea

prioteasa goicea 2 Ion Prioteasa cu USL acasă, la Zilele Comunei Goicea poze

Președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, a participat, sâmbătă dimineață, la manifestările prilejuite de ziua comunei Goicea, eveniment la care au participat aproximativ 1.000 persoane.
Cu prilejul acestei vizite, Ion Prioteasa, candidatul USL la peședinția Consiliului Județean Dolj, a stat de vorbă cu o parte dintre localnicii prezenți la eveniment, el exprimându-și speranța că, împreună cu primarul comunei Goicea, Dumitru Marcu, candidat din partea USL pentru un nou mandat, va finaliza în următorii patru ani proiectele de dezvoltare ale localității.

prioteasa goicea Ion Prioteasa cu USL acasă, la Zilele Comunei Goicea poze
„Mă simt foarte mândru de locul în care m-am născut și mă bucur că, de-a lungul acestui mandat, am putut să fiu alături de primarul nostru drag, de domnul profesor Dumitru Marcu, pentru a realiza lucruri importante în această comună. Avem acest drum Craiova – Segarcea – Cârna, lucrat după toate standardele europene pe un proiect cu fonduri europene în valoare de 20 de milioane de euro, pentru care vă invidiază jumătate din județul Dolj.
Eu am să candidez pentru un nou mandat de președinte al consiliului județean. Prin tot ceea ce voi face, nu vreau decât să vă simțiți mândri că cineva care a plecat din acest loc poate să facă ceva pentru acest județ. Poate că unul dintre tinerii aflați în această sală, peste ani, va urca pe această scenă a Căminului Cultural, în mijlocul vostru, și va spune că după ce a plecat din comuna Goicea a ajuns undeva foarte sus si face ceva pentru oameni, pentru doljeni.
În Dolj, Uniunea Social Liberală, în numele căreia voi candida la președinția consiliului județean, este foarte puternică și unită. Ochii sunt ațintiți și către București, pentru că ani de zile nu a venit nimic spre această zonă care a devenit și mai săracă decât era. Acum așteptăm să se întâmple ceva și în această parte de țară.
Cu prilejul zilei comunei Goicea vreau să vă urez tuturor un sincer „La mulți ani”, iar primarului îi spun că în următorii patru ani trebuie să terminăm proiectele pe care le-am început, dar poate cel mai important să finalizăm alimentarea cu apă și canalizare”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

prioteasa goicea 1 Ion Prioteasa cu USL acasă, la Zilele Comunei Goicea poze
Primarul comunei Goicea, Dumitru Marcu, candidat din partea USL pentru un nou mandat, a făcut o scurtă prezentare a obiectivelor realizate în mandatul 2008 -2012, printre care reabilitarea celor două grădinițe din comună, investiție în valoare de peste 700.000 lei, realizarea unui monument al eroilor în localitatea Goicea Mare sau rebilitarea sediului în care funcționează primăria.
„Aceste lucruri nu erau suficiente, așa că am accesat fonduri nerambursabile, prin care derulăm două proiecte, ambele spre finalizare. Este vorba de un proiect de reabilitare a rețelei de apă, canalizare pe o distanță de 8,5 kilometri, precum și reabilitarea Căminului Cultural. Au început și vom finaliza lucările la centura comunei, într-un proiect de un milion de euro. Se execută lucrări de reabilitare a sălii de sport, pe un proiect semnat în 2009. Sunt lucruri care ne onorează, dar care ne și obligă ca pe viitor să acționăm de aceiași manieră.
În acești patru ani, mai precis anul trecut a fost finalizat proiectul Consiliului Județean Dolj privind reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 561 Craiova – Segarcea – Cârna, un drum cu adevărat european. Mulțumim pe această cale consiliului județean și domnului președinte Ion Prioteasa, cetățean de onoare al comunei Goicea”, a declarat primarul comunei Goicea, Dumitru Marcu, candidat din partea USL pentru un nou mandat.
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, alături de primarul comunei Goicea, Dumitru Marcu, la dezvelirea unui monument în memoria eroilor localității căzuți la datorie pe câmpurile de luptă.
Alături de președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea USL la un nou mandat, au mai fost prezenți la manifestările prilejuite de ziua comunei Goicea vicepreședintele PSD Cristinel Iovan, președintele PNL Dolj, Mihai Voicu.