Ion Prioteasa: Am votat cu gândul la oamenii din județul Dolj

Ion Prioteasa 2 Ion Prioteasa: Am votat cu gândul la oamenii din județul Dolj poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru un președinte care să-și exercite cu adevărat rolul de mediator, un șef de stat care să răspundă cu promptitudine la așteptările tuturor românilor.

„Am votat cu gândul la un președinte care să știe să-i așeze în jurul mesei pe toți cei care, în timpul mandatului său, pot avea situații conflictuale, un președinte care știe să se implice atunci când societatea are nevoie.

Am votat cu gândul la oamenii din județul Dolj, care mi-au spus de multe ori că s-au săturat de atâta ceartă, cu gândul la colegii noștri care, în aceste zile, s-au mobilizat exemplar pentru a obține un rezultat bun la alegerile prezidențiale. Am votat pentru ca și la scrutinul de astăzi organizația Dolj a PSD să obțină un scor care să o plaseze pe podiumul filialelor câștigătoare din țară“, a afirmat Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Președinția României în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova.

 

Biroul de presă al PSD Dolj