Iohannis, la Craiova, la întâlnire cu liberalii din Oltenia, pe 21 septembrie

Președintele Klaus Iohannis va participa la o acțiune de pre-campanie la Craiova, pe 21 septembrie, la Centrul Multifuncțional, unde sunt așteptați peste 1500 de liberali, potrivit liderului PNL Dolj, Ștefan Stoica.

Stoica a făcut anunțul la conferința de presă a PNL Dolj de astăzi, la care a sosit alături de europarlamentarul partidului, Marian Jean Marinescu, precum și de coordonatorul regional al PNL, Gigel Știrbu.

„Domnul președinte va participa pe 21 septembrie la conferința regională a aleșilor locali din Oltenia, unde așteptăm peste 1500 de liberali din regiunea noastră: primari, consilieri locali și județeni, parlamentari. Țin de asemenea să vă precizez că, la nivelul județului Dolj am încheiat cu succes campania de strângere de semnături pentru depunerea candidaturii domnului președinte. Din cele 2 milioane de semnături câte preconizăm să adunăm la nivel național, noi aveam un target de 75.000 de semnături, număr pe care l-am stâns cu ușurință. 30.000 de semnături am strâns numai din municipiul Craiova”, a spus Stoica.