Iohannis a câștigat un nou mandat de președinte, potrivit exit-poll. Rezultatul, primit cu aplauze și tort de liberalii doljeni

 

Iohannis a câștigat un nou mandat de președinte, potrivit exit-poll.  Rezultatul, primit cu aplauze și tort de liberalii doljeni

 

 

Ștefan Stoica, președinte PNL Dolj: „Acest vot de astăzi a fost pentru o Românie normală, însemnând o Românie dezvoltată, modernă, o Românie în care indiferent de ce poziție ocupi în societate ești respectat. În județul Dolj, avem o prezență la vot de aproape 52%. Cred că și în Dolj se vor schimba mentalități. Am convingerea că și la Dolj se vor schimba lucrurile. Facem numărătoare paralelă în aceste momente și vom vedea cum vor sta lucrurile în județ. Încă o dată”.

Marian Jean Marinescu, europarlamentar: „Tot respectul pentru oamenii care au fost la vot astăzi, mai ales pentru cei din diaspora. Acum e o perioadă complicată, va fi foarte greu de reparat ce au stricat acești indivizi. Sunt convins că avem cu cine, avem, un guvern care are capacitatea necesară, sper că va avea și timpul necesar”.

Mario Ovidiu Oprea, senator, președinte PNL Craiova: „Vrem să mulțumin craiovenilor și doljenilor care au votat astăzi, și craiovenilor car eu plecat din țară și au votat astăzi. Diaspora a fost la înălțime astăzi și a dejucat toate strategiile. Astăzi pentru PSd a venit factura pentru ordonanța 13, pentru ordonanța114 pentru aroganță și pentru marea lor strategie de țară – aceea să-l scape de pușcărie pe Liviu Dragnea.”

Nicolae Giugea, deputat: „PSD mai avea puțin și aducea ROmânia în stare de agonie. N-au reușit, românii au vrut cu totul alytceva. Și mai am un mesaj: Olguța Vasilescu, Clau”diu Manda, să-i lasați ultimii pe Mihail Genoiu și pe Ion Prioteasa să stingă lumina la sediu. Ei urmează”.