International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2017 (a 4-a ediție) şi Seminarul Național de Mecanisme 2017 (a 12-a ediție)

campus mecanica 57 International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2017 (a 4 a ediție) şi Seminarul Național de Mecanisme 2017 (a 12 a ediție) poze

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova organizează în perioada 11-12 octombrie 2017, la Craiova, manifestările științifice: International Conference of Mechanical Engineering – ICOME 2017 (a 4-a ediție) şi Seminarul Național de Mecanisme 2017 (a 12-a ediție).

Scopul acestor evenimente științifice este de a oferi cercetătorilor și specialiștilor din domeniu un forum amplu de dezbatere unde să îşi prezinte cele mai noi realizări în activitatea de cercetare şi inovare în domenii  de anvergură (Modelare şi Simulare în Ingineria Mecanică, Mecanică Aplicată și Sisteme Mecatronice, Automobile și Tractoare, Transporturi și Trafic, Materiale şi Sisteme de Fabricatie, respectiv Inginerie Civilă).

Vor fi prezenţi invitați de marcă din aria ingineriei mecanice, personalităţi din ţară şi străinătate, care vor participa la activitățile derulate în Campusul Facultății de Mecanică în cadrul Complexului de Laboratoare.

Deschiderea manifestărilor va avea loc miercuri 11 octombrie 2017, începând cu orele 10:00 în Aula Magna a Facultății de Mecanică din Calea București nr. 107.

 

Facultatea de Mecanică din Craiova