Întârzieri „tehnologice” la stadionul de atletism. Arena va fi gata până la sfârșitul anului

 

IMG 0438 Întârzieri „tehnologice” la stadionul de atletism. Arena va fi gata până la sfârșitul anului poze

Stadionul de atletism finanțat din fondurile bugetului local va fi gata până la sfârșitul acestui an, asigură constructorii, care admit întârzieri de 6 săptămâni în derularea proiectului.

IMG 0413 Întârzieri „tehnologice” la stadionul de atletism. Arena va fi gata până la sfârșitul anului poze

Primarul Lia Olguța Vasilescu a vizitat azi șantierul de pe bulevardul Știrbey Vodă, inspectând lucrările demarate la arena de atletism de 500o de locuri. Constructorii implicați în proiect dau vina pe lucrările necesare de consolidare a terenului pentru fundații și pe pânza de apă freatică pentru întârzierea proiectului finanțat de municipalitate, având emoții cu respectarea termenului de finalizare stabilit pentru luna octombrie a acestui an.
IMG 0423 Întârzieri „tehnologice” la stadionul de atletism. Arena va fi gata până la sfârșitul anului poze

„Sunt întârzieri într-adevăr. În primul rând din cauza pânzei freatice, același gen de probleme cu cele cu care ne confruntăm la lucrările de pe Aleea 4 Brestei, und enu se poate lucra înainte ca muncitorii să instaleze pompe pentru drenarea terenului. Sper însă ca firma care se ocupă de stadion să reușească să recupereze pe parcurs din întârziere, ca să nu fie nevoiți să lucreze pe penalități. Stadionul va fi gata până la sfârșitul anului în orice caz”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.

 

La vizita din șantier a fost prezent și președintele PSD Dolj,  deputatul Claudiu Manda, care a ținut să obțină răspunsuri de la reprezentanții firmei constructoare cu privire la soluțiile tehnice aplicate și la calitatea materialelor folosite, precizând că se face mesagerul atleților care urmează să folosească pentru antrenamente și competiții arena construită de primărie.

IMG 0433 Întârzieri „tehnologice” la stadionul de atletism. Arena va fi gata până la sfârșitul anului poze