Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj asigură măsuri de ordine şi siguranţă publică pe timpul adunării publice organizate de Baroul Dolj

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj asigură măsuri de ordine şi siguranţă publică pe timpul adunării publice organizate de Baroul Dolj poze

Vineri, 05 martie a.c., în intervalul 12.00 – 12.30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul adunării publice organizate de Baroul Dolj, pe esplanada laterală a Judecătoriei Craiova.

Reamintim că în perioada stării de alertă, organizarea de adunări publice, mitinguri și demonstrații se realizează cu un număr de maxim 100 de persoane.

Recomandăm participanților să respecte măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea fizică față de alte persoane prezente.

Pe timpul desfăşurării adunării publice, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj va coopera cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj şi Poliţia Locală a municipiului Craiova.

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul