ING Bank România a finanțat grupul Boromir cu peste 25 milioane euro pentru modernizareacentrelor de producție din Râmnicu Vâlcea

 

 

ING Bank România a acordat credite pentru investițiide peste 25 milioane de euro grupului Boromir, cea mai mare afacere cu capital românesc din sectorul de morărit şipanificaţie.
Împrumuturile pe termen lung suntacordate bilateral și au în vedere retehnologizarea și modernizarea fabricilor din Râmnicu Vâlcea, inclusiv construirea unui nou depozit și spațiu de producție, automatizarea proceselor de producțieși lansarea unor noi linii de produse.

Boromir ING Bank România a finanțat grupul Boromir cu peste 25 milioane euro pentru modernizareacentrelor de producție din Râmnicu Vâlcea poze

„Deși contextul economic incert se prelungește, ne bucurăm să fim alături de antreprenori români pentru a-i ajuta să își extindă afacerea, să îșidigitalizeze proceseleoperaţionale și să își modernizezefabriciledin țară. La ING, credem că progresul este mereu posibil și susținem afacerile care contribuie la evoluția economiei românești.

Astfel, în ultimii trei ani, am acordat grupului Boromirtranșe succesive de finanțare în valoare de peste 25 milioane de euro.”, a explicat Ștefan Dinu, Head of Lending, divizia Wholesale Banking, în cadrul ING Bank România.

 

În anul 2021, grupul Boromir a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri consolidate de 22,5%, ajungând la o valoarea nominală a cifrei de afaceri de 136 milioane de euro. Printre noutățile lansate, se numără crearea unor game de produse sezoniere,veganeși fără gluten. Pentru piața B2B, grupul a adăugat în portofoliu două tipuri de făină profesională pentru pizza. Din luna aprilie 2020, a deschis și magazinul online boromirmarket.ro, cu livrare la domiciliu în toată ţara.

 

Grupul Boromir a beneficiat de sprijinul ING Bank încă din anul 2003, fiind alături de noi la toate investiţiile pe care le-am derulat şi pe care le avem în derulare. Parteneriatul Boromir – ING Bank a realizat investiţii majore, ce ne-au ajutat să ne diversificăm canalele de distribuție pe piața internă,săcreştem exporturileşisă ne extindem continuu portofoliul de produse.”,a spus ConstantinBoromiz, CEO şi fondator al grupului Boromir.