Industria ospitalității invită reprezentanții noului guvern la dialog

 

 

Întâlnireadintre reprezentanții noului guvern și membrii Federației Patronale a Industriei Ospitalității (FIO) va avea loc pe 7 decembrie la Hotel Ramada, în Craiova. Patru miniștri au răspuns invitației lansate de federație în parteneriat cu Primăria Craiova.

 

Federația Patronală a Industriei Ospitalității (FIO), prin:

HORETIM (Timiș)

Horeca Transilvania (Cluj)

RESTO Constanta

HORECA Bacău

Breasla Cârciumarilor Brașov

Org. Patronală a Cârciumarilor Brașoveni

Horeca Arges

Horeca Oltenia (Dolj).

 

anunță Adunarea Generalăa Federației ce va avea loc pe 7 decembrie la Craiova.

 

Federația a invitat la  întâlnire  și reprezentanții noului Guvern al României pentru a discuta urgent viitoarele măsuri de sprijin pentru acest sector puternic afectat de pandemia de coronavirus și de deciziile uneori haotice ale autorităților în acest context.

 

La întâlnire vor participa :

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale – d-nul Marius Budăi

Ministrul Economiei – d-nul Florin Spătaru

Ministrul IMM urilor și Turismului – d-nul Daniel Cadariu

Ministrul Sănătății, prin reprezentant, d-nul Levente Vass, secretar de stat.

 

“Avem încredere în găsirea unui dialog real între antreprenori și noul cabinet, în prioritizarea relansării mediului de afaceri autohton, în găsirea de soluții pentru a trece peste această pandemie care a afectat în mod excepțional industria ospitalității și turismul românesc. As vrea în acest sens să le mulțumesc Doamnei Primar Lia Olguța Vasilescu și Primăriei Craiova, pentru sprijinul acordat organizării acestui eveniment, dar și miniștrilor care au răspuns pozitiv invitației noastre .” amenționat Corina Macri, PreședinteleFederatiei.

 

 

DESPRE FEDERAȚIA PATRONATELOR DIN INDUSTRIA OSPITALITĂȚII (FIO)

Federația reprezintă la nivel național interesele jucătorilor mici și medii din industria ospitalității. Compusă din 8 asociații locale/regionale, FIO reprezintă peste 500 de întreprinderi din industria HORECA din România, cu o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de euro și peste 11,000 de angajați.

București, 30 Noiembrie 2021