Începe cea de-a treia campanie de dezinsecție din acest an

dezinsectie salubritate Începe cea de a treia campanie de dezinsecție din acest an poze

SC Salubritate Craiova SRL demarează luni, 23 iulie 2012, cea de-a treia campanie de dezinsecție din acest an, acțiunea urmând să se desfășoare, conform graficului stabilit, într-un interval de 10 zile lucrătoare. Dezinsecția va începe luni, ora 4.00, cu operațiunea de larvicidare din zona lacurilor din Craiova (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, lacul din Grădina Botanică, Lacul Tanchiștilor, lacul din Făcăi precum și cel din Valea Fetii), pe o suprafață de 12,5 hectare, urmând ca, în noaptea de luni spre marți, acțiunea să fie extinsă în parcurile Craiovei.

În noaptea de marți spre miercuri, lucrătorii Salubrității vor începe dezinsecția în cartierele din municipiu, prima zonă în care va avea loc acțiunea fiind Valea Roșie-Sărari. Operațiunea de dezinsecție va acoperi o suprafață totală de 800 de hectare și va viza, pe lângă combaterea țânțarilor, și eliminarea puricilor.
Conducerea SC Salubritate Craiova SRL recomandă proprietarilor de patrupede din zonele în care a fost semnalată apariția puricilor să își deparaziteze animalele. „Pentru ca acțiunea noastră să fie una eficientă, sfătuim asociațiile de proprietari să înceapă dezinsecția și în subsolurile blocurilor, acolo unde se înmulțesc aceste insecte și unde noi putem interveni doar contracost”, a spus Flavius Adrian Sirop, administrator SC Salubritate Craiova SRL.

Ca de fiecare dată, SC Salubritate Craiova SRL va folosi în cadrul intervențiilor substanța cu spectru larg de acțiune Supertox, avizată de Ministerul Sănătății.

Craiovenii sunt rugați să apeleze dispeceratul societății la numărul de telefon 0251/422.733, cu program non stop, sau să sesizeze online, pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, dacă sunt nemulțumiți de modul în care s-a efectuat operațiunea de dezinsecție, dacă zona în care locuiesc necesită dezinsecție sau dacă lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL prestează servicii de proastă calitate sau sunt indisciplinați.

Biroul de presă al SC Salubritate Craiova SRL