Începând de luni, 07 august, ora 06:00, strada Alexandru Ioan Cuza intră într-un amplu proces de reparații, motiv pentru care traficul rutier va fi închis

ai cuza trafic masini strada Începând de luni, 07 august, ora 06:00, strada Alexandru Ioan Cuza intră într un amplu proces de reparații, motiv pentru care traficul rutier va fi închis poze

Primăria Municipiului Craiova anunță cetățenii că, începând de luni, 07 august, ora 06:00, strada Alexandru Ioan Cuza intră într-un amplu proces de reparații, motiv pentru care traficul rutier va fi închis.

 

Lucrările de reparații se vor face pe tronsoane. Pentru început, se va închide porțiunea situată între intersecția cu strada Arieș și strada Theodor Aman. Pe măsură ce lucrările vor avansa, ulterior va fi închis traficului rutier și sectorul de pe strada A.I. Cuza dintre intersecția cu strada Theodor Aman și strada Unirii, precum și strada Popa Șapcă, între strada Unirii și strada Ion Maiorescu.

 

“Luni, 7 august, începem alinierea străzii A.I. Cuza la centrul istoric prin înlocuirea pavelelor din ciment cu unele din granit, înlocuirea bordurilor cu unele tot din granit, schimbarea stâlpilor de iluminat și coborârea în subteran a tuturor cablurilor de pe aceștia. Partea carosabilă era într-un stadiu avansat de degradare și trebuia refăcută. Am ales să începem acest șantier în luna august deoarece traficul rutier este foarte redus în perioada vacanțelor și sperăm să finalizăm în prima jumătate a lunii septembrie, înainte sau imediat după începerea noului an școlar”, a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

 

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenție și să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi constituite. Autovehiculele ce vor staționa în această zonă, în perioada lucrărilor, vor fi ridicate și relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

 

 

SERVICIUL DE IMAGINE