Încă un Stancu out de la CJ Dolj. Florinel Stancu și-a dat demisia

florinel stancu 1 Încă un Stancu out de la CJ Dolj. Florinel Stancu și a dat demisia poze

Consilierul județean Florinel Stancu, director la SGA Dolj, și-a depus azi demisi la secretarul CJ Dolj, așa cum anunța dealtfel în urmă cu câteva săptămâni, în momentul în care și-a făcut publică decizia de a trece de la PNL la PSD. 

“Mi-am depus demisia la secretariatul Consiliului Judeţean Dolj şi consider că altfel mi-am respectat promisiunea pe care am făcut-o în urmă cu trei săptămâni, când am decis să trec la PSD”, a declarat Florinel Stancu, după ce a depus actele referitoare la renunțarea la mandatul de consilier județean.

Stancu a fost unul dintre cei trei consilieri județeni ai PNL care au plecat din PNL alături de deputatul Cosmin Enea, la conferința la care a fost făcut anunțul oficial, în sediul PSD Dolj, participând de asemenea, la susținere, un grup consistent de primari ai PNL Dolj.

Reamintim că, săptămâna trecută, un alt Stancu și-a anunțat plecarea de la CJ Dolj, administratorul public al județului, Florin Stancu, optând să renunțe la funcție și să se întoarcă la conducerea DGASPC Dolj.