Încă un liberal „răpus” de „draga de ANI”. Sido spune adio CJ Dolj

sido stroe 1 Încă un liberal „răpus” de „draga de ANI”. Sido spune adio CJ Dolj poze

Isidor Răducea (Sido) spune adio CJ Dolj, el anunțând în urmă cu câteva minute că își va da demisia din forul județean, în urma unei sentințe a ÎCCJ, instanță care a judecat procesul său cu Agenția Națională de Integritate (ANI).

„Astăzi am pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, urmează să demisionez din funcția de consilier județean. Mulțumesc tuturor care au avut încredere în mine, mergem mai departe”, a scris Sido, cel mai vocal consilier județean al PNL în actualul mandat, într-o postare pe facebook.

Decizia în cazul său a fost luată ieri, dar afișată azi pe site-ul ÎCCJ, la capătul unui proces cu ANI care datează din 2014.

„Detalii soluţie: Decizia nr. 1409 din 5 aprilie 2017. Respinge recursul declarat de Raducea Isidor împotriva sentinţei nr. 98 din 24 februarie 2015 a Curţii de Apel Craiova– Secţia contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 05 aprilie 2017”, se arată în decizia pronunțată de judecătorii Înaltei Curți.