Încă un director nou la RAT Craiova

m rat Încă un director nou la RAT Craiova poze

Regia Autonomă de Transport (RAT) Craiova îşi înnoieşte echipa de conducere la foc automat.

După ce Marinel Florescu a fost uns director general, în urmă cu o săptămână, RAT a organizat un nou concurs pentru ocuparea unui post de la vârful unităţii: cel de director de exploatare, deţinut până ieri de Marius Buzilă. Acesta nu s-a prezentat la concursul finalizat pe 1 iunie, aşa că postul a fost preluat de singurul candidat care a trecut de proba scrisă şi de cea de interviu, pe nume Nicolae Drinceanu, acesta urmând să fie instalat oficial în funcţie la sfârşitul săptămânii. “Am avut trei candidaţi înscrişi la concurs. Doi s-au prezentat efectiv la examen, iar unul singur a trecut de proba scrisă şi s-a prezentat la interviu. Este vorba despre domnul Nicolae Drinceanu, care, cu media generală 9,05, a fost declarat admis şi va deveni oficial, vineri, director de exploatare al RAT Craiova, după expirarea termenului de contestaţii”, a declarat directorul general al regiei, Marinel Florescu.
Marinel Florescu a declarat că nu ştie dacă Drinceanu îi este cumva coleg de partid, precizând doar că proaspătul director de exploatare al regiei are 52 de ani, studii universitare tehnice şi economice şi vine în aparatul bugetar din sistemul privat. Şeful RAT a mai precizat că fostul director de exploatare, Marius Buzilă, a fost păstrat pe un alt post în cadrul unităţii.
Campania de permutări la vârful regiei locale de transport pare să fi luat sfârşit, directorul general precizând că, pentru perioada următoare, nu mai are în vedere alte concursuri pentru restul posturilor de director din organigrama RAT.