Încă șapte autobuze noi pentru RAT Craiova

IMG 1986 Încă șapte autobuze noi pentru RAT Craiova poze

Șapte autobuze noi au ajuns azi în posesia RAT Craiova, al doilea lot din contractul cadru semnat de municipalitatea craioveană pentru înnoirea parcului auto al regiei locale de transport, după ce anul trecut a sosit în Bănie prima serie, de 17 autobuze noi marca Solaris.

„Rat Craiova primește astăzi alte șapte autobuze noi în cadrul contractului de achiziție pe care l-a semnat primăria Craiova. Urmează să dăm acum o hotărâre de consiliu local pentru darea în administrare a acestor autobuze către regie. Vă reamintesc că e un contract finanțat din fondurile bugetului local, fără împrumuturi, practic cât ne-am permis atâta am cumpărat. De anul viitor situația se schimbă. Planul nostru este să accesăm fonduri europene pentru achiziția de autobuze elctrice și tramvaie”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.

IMG 1983 Încă șapte autobuze noi pentru RAT Craiova poze

Potrivit directorului general al RAT Craiova, Sorin Manda, cele șapte autobuze noi vor fi folosite în perioada următoare pe traseele 24, 25 și 9, unele dintre cele mai aglomerate din oraș.