Încă o demisie a lui Manda. Șeful CSM a plecat de la Sport la Transport

IMG 0185 Încă o demisie a lui Manda. Șeful CSM a plecat de la Sport la Transport poze

Sorin Manda și-a anunțat azi demisia din funcția de director al CSM Craiova, anunțând, în același timp și noua funcție pe care o ocupă, cea de director al RAT Craiova. 

Este a doua demisie a lui Manda în decurs de două luni după ce, în luna iunie, a renunțat și la calitatea de consilier local municipal în CLM Craiova. Manda invoca la vremea respectivă „motive personale” și „anumite incompatibilități care ar putea interveni” în viitor, fără a da detalii. Azi a anunțat că va ocupa postul de director al Regiei Autonome de Transport Craiova, unitate care funcționează în subordinea consiliului local.

IMG 0186 Încă o demisie a lui Manda. Șeful CSM a plecat de la Sport la Transport poze

„Este ultima conferință de presă a CSM Craiova a care particip. Astăzi mi-am dat demisa din funcția de director al CSM. O fac cu părere de rău, pentru că m-am simțit aici ca acasă. Chiar dacă nu veneam din lumea sportului, consider că m-am adaptat repede și că am avut, alături de colegii din club, o serie de realizări. De asemenea, pot să vă anunț că, începând de astăzi ocup și funcția de director al RAT Craiova”, a spus Sorin Manda, la conferința organizată la sediul CSM Craiova.