În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 36 situaţii de urgenţă

       

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 36 situaţii de urgenţă după cum urmează:

¨ INTERVENȚII: 3

  • În data de 29.07.2019, ora 10.26, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină în mun. Craiova, str. Caracal, în incinta unității militare, pentru degajarea unui copac, ce prezenta pericol de prăbușire. Copacul a fost înlăturat de către echipajul de pompieri, fără a pune în pericol obiectivele de pe lângă acesta.
  • Tot, în aceeași zi, 29.07.2019, ora 22.10, echipajul ce încadrează autospeciala CBRN din cadrul Detașamentului 1 Pompieri Craiova a intervenit în com. Terpezița, sat Lazu, pentru degajarea unui roi de gărgăuni din podul unei locuințe. Acesta a fost îndepărtat în totalitate deoarece, puneau în pericol viața oamenilor.
  • Nu a trecut mult timp și la ora 22.45, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit în com. Malu Mare pentru scoaterea unui cal căzut într-un canal. Acesta a fost recuperat din canal și redat proprietarului.

 

INTERVENŢII ALE SERVICIUL MOBIL DE URGENŢĂ REANIMARE ŞI DESCARCERARE 33 astfel:

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 1 intervenţie

Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 3 intervenţii.

Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova (E.P.A) – 10 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A) – 1 intervenţie.

Secţia de Pompieri Craiova (E.P.A.) – 9 intervenţii.

Secţia de Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Secţia de Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 4 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 3 intervenţii.

 

Compartimentul Informare și Relații Publice