ÎN PREMIERĂ – Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri!

repetitii Frumoasa din padurea adormita ÎN PREMIERĂ   Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri! poze

ÎN PREMIERĂ Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri!

 

“Este o nouă versiune a poveștii, o versiune veselă, cu actori și păpuși și o muzică încântătoare”. Cristian Pepino, regizor

Copii, părinți, bunici și verișori

Sunt menestrelul care vă salută.

Am să vă spun povestea cunoscută

Repovestită de atâtea ori,

De generații multe auzită:

Frumoasa din pădurea adormită”.

Cristian Pepino regizor ÎN PREMIERĂ   Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri! poze 

Vineri, 24 aprilie 2015, la ora 18:00, celebrul basm al Fraților Grimm ia forma comediei muzicale pentru copii, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, cu scenografia semnată Vlad Tănase, pe muzica lui Dan Bălan.  Spectacolul plin de culoare și ritm îi are în distribuție pe actorii: Alla Cebotari, Rodica Prisăcaru, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Vlad Tănase scenograf ÎN PREMIERĂ   Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri! poze

Regizorul Cristian Pepino, unul dintre fondatorii Secției de păpuși și marionete din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale” București și printre primii profesori la această catedră, a făcut posibilă realizarea singurului dicționar al personalităților de numele cărora se leagă evoluția artei animației în România (actori, regizori, scenografi, dramaturgi, profesori etc.). S-a dedicat teatrului de animație unde, doar ca regizor, a realizat zeci de spectacole, multe distinse cu premii naționale și internaționale. Deține Ordinul pentru Merit în grad de Cavaler, Premiul de Excelență pentru întreaga activitate conferit de Ministerul Culturii, Premiul special UNITER pentru teatrul de păpuși și este Doctor Honoris Causa al Universității de Arte din Târgu-Mureș. Este autorul unor importante cărți, printre care Regia spectacolului de animație, Tehnica teatrului de animație, Tehnologii digitale în spectacolul de animație. În actualul repertoriu al Teatrului Colibri, titluri ca Inimă de piatră, Cavalerii Mesei Rotunde și Pinocchio poartă semnătura regizorală a lui Cristian Pepino.

 repetitii spectacol Frumoasa din padura adormita1 ÎN PREMIERĂ   Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri! poze

Vlad Tănase a realizat scenografia spectacolelor Mica Sirenă, O noapte furtunoasă și Păcală la Teatrul “Fani Tardini”din Galați – Secția păpuși, a reprezentațiilor După melci și Prințesa Zulufina la Teatrul de păpuși “Prichindel”din Alba Iulia, a spectacolului Motanul Încălțat al Companiei de Teatru Anim’Arts București. A creat păpuși și decor pentru producții UNATC, ale teatrelor “Radu Stanca” din Sibiu, “Ion Creangă” București, companiilor Anim’Arts, Pur’Anima ( din care face parte și alături de care a prezentat spectacolul The Rolling Strings în cadrul Festivalului Puppets Occupy Street – Craiova, 2014).

 

AFIS FRUMOASA PENTRU NET ÎN PREMIERĂ   Frumoasa din pădurea adormită la Teatrul Colibri! poze

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00. Preţ bilet: 10 lei