În lipsa mitropolitului, Solomon s-a spovedit la Prioteasa, despre un “urâtu’ dracu'”, care-i comenta discursul. Mărinică s-a prins: Pe mine mă înjura! – video/audio

solomon prioteasa1 În lipsa mitropolitului, Solomon s a spovedit la Prioteasa, despre un urâtu dracu, care i comenta discursul. Mărinică s a prins: Pe mine mă înjura!   video/audio poze

Episodul, surprins de unul dintre microfoanele rămase deschise la prezidiu s-a petrecut la şedinţa festivă de Zilele Craiovei, chiar în momentul în care prefectul Giugea îşi rostea memorabilul discurs.

În timp ce Giugea recita la pupitru din Mihai I, primarul Antonie Solomon se confesa preşedintelui CJ Dolj Ion Prioteasa. Primarul pare deranjat de unul dintre participanţii la festivitate, cel mai probabil un pedelist, după cum înţelegem din reacţia lui Prioteasa, care l-a sfătuit pe edili să-i arate crucea “comentatorului” pentru a scăpa de energia negativă.

“Abia îmi terminai discursul şi ăsta deja comenta, că “ia uite ce zise”. Urâtu’ dracu’. Jigodia. Uite-te şi tu la panarama asta”, spune Solomon.

“Sunt plini de energie negativă”, confirmă Prioteasa.

“Păi mă gândesc atunci să-i arăt crucea”, spune Solomon.

“Aşa trebuie! Eu, când îl văd pe Marijean, aproape mă blochez”, mărturiseşte la rândul său Prioteasa.

Din spusele celor doi, nu se înţelege exact despre ce personaj vorbesc şi pe cine ar cataloga primarul Solomon drept “jigodie”. Noroc că împricinatul s-a simţit vizat. “Pe mine mă înjura de la prezidiu. La tribună spunea că nu mai poate de dragul consiliului local, iar când s-a aşezat la prezidiu mă înjura. I-am şi făcut semn cu degetele la ochi că-l filmează camerele”, a povestit viceprimarul Mărinică Dincă.