IJJ Dolj: Urmărit naţional prins la judecătorie

hot declaratie jandarmerie IJJ Dolj: Urmărit naţional prins la judecătorie poze

Luni, 10 decembrie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au depistat în zona Judecătoriei Filiaşi un tânăr ce figura ca urmărit naţional.
Astfel, în jurul orei 11.00, subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în serviciul de pază şi protecţie la sediul Judecătoriei Filiaşi a observat în zona obiectivului un tânăr ce manifesta un comportament suspect, drept pentru care a solicitat sprijinul echipajului de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Filiaşi.
Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii tânărului constatând că se numeşte C. V., de 24 ani, din Craiova, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta figurează ca urmărit naţional, având emis pe numele său un mandat de executare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani si 6 luni, sens în care a fost pus în urmărire.
Persoana în cauză a fost predată organelor de cercetare din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi.

 
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj