IJJ Dolj: Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj a prins doi tineri ce reuşiseră să sustragă, de la o femeie, un lănţişor de aur

copii jandarmi 2 IJJ Dolj: Un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj a prins doi tineri ce reuşiseră să sustragă, de la o femeie, un lănţişor de aur poze

Miercuri, 05 iulie a.c., un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj a prins doi tineri ce reuşiseră să sustragă, de la o femeie, un lănţişor de aur.

În jurul orei 21.00, plt. Bogdan Cruşoveanu, aflat în timpul liber, pe str. Fântâna Popova, din Craiova, a observat doi tineri ce alergau dezorientaţi, din direcţia Parcului „N. Romanescu” către bulevardul N. Romanescu şi două persoane ce solicitau ajutor, sens în care subofiţerul a procedat la urmărirea şi prinderea acestora.

Imediat la faţa locului au ajuns cele două persoane, soţ şi soţie, M.R., de 76 ani şi M.E., de 73 ani, care au declarat verbal că în timp ce se aflau în Parcul „N. Romanescu”, în zona Teatrul de Vară, cei doi tineri au smuls de la gâtul femeii lănţişorul de aur şi au fugit din zona respectivă.

Totodată, în urma unui apel efectuat pe numărul de urgenţă 112 de o altă persoană aflată la faţa locului a sosit, in scurt timp, un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie care i-au preluat pe cei doi minori, în vârstă de 13 ani, respectiv 14 ani şi părţile vătămate şi i-au condus la secţia de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, subofiţerul urmează să fie recompensat conform prevederilor regulamentelor militare în vigoare.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj