IJJ Dolj: Tânără depistată cu substanţe interzise asupra sa

 

 

 

 

Nu mai puţin de 89 de pliculeţe ce conţineau fragmente vegetale uscate, precum şi o sumă de bani au fost găsite de jandarmii doljeni asupra unei tinere în vârstă de 28 de ani, din Craiova.

În seara zilei de joi, 04 iulie a.c., în jurul orei 19.30, membrii unui echipaj mobil de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, aflat în misiune în municipiul Craiova, în zona centrală, au observat, pe o bancă, o persoană de sex feminin care, la vederea echipajului, a devenit agitată, încercând să ascundă cu palmele o borsetă ce o avea asupra sa.

Jandarmii au procedat la identificarea persoanei respective şi la controlul borsetei, ocazie cu care au găsit 89 de plicuri de dimensiuni reduse ce conţineau fragmente vegetale uscate de culoare galben-verzui, un telefon mobil şi suma de 1431 lei.

Având suspiciunea rezonabilă că substanţele descoperite fac parte din categoria produselor susceptibile de a avea efecte psihoactive, acestea au fost ridicate şi împreună cu actele de sesizare întocmite de jandarmi vor fi predate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul