IJJ Dolj: Produse contrafăcute Adidas şi Nike la vânzare în Craiova

haine contrafacute IJJ Dolj: Produse contrafăcute Adidas şi Nike la vânzare în Craiova poze

Sâmbătă, 23 iunie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj aflate în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană oferea spre comercializare articole de încălţăminte sport ce păreau a fi contrafăcute.
Astfel, în jurul orei 11.30, jandarmii au depistat pe C. F., de 19 ani, din Craiova, în timp ce oferea spre comercializare în piaţa agro-alimentară din cartierul Valea Roşie, articole de încălţăminte sport cu însemnul mărcilor înregistrate Adidas şi Nike, fără declaraţie de conformitate al mărcilor înregistrate.
Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.
Marfa în valoare de 200 lei a fost ridicată în vederea continuării verificărilor.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice