IJJ Dolj: Portofel furat de pe Unirii, recuperat de jandarmi

Portofel bani IJJ Dolj: Portofel furat de pe Unirii, recuperat de jandarmi poze

Miercuri, 09 august a.c., în jurul orei 16.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, au fost sesizaţi de către un cetăţean despre faptul că pe str. Unirii a observat cum unei persoane de sex feminin i-a fost sustras portofelul din poşetă de către o tânără.

Având în vedere cele sesizate, precum şi semnalmentele oferite de martor, jandarmii au procedat la urmărirea şi identificarea persoanei în cauză, reuşind să o intercepteze pe str. Madona Dudu, din Craiova.

Fiind întrebată cu privire la aspectele sesizate, persoana în cauză, B. S., de 27 ani, din Craiova, a recunoscut că a sustras portofelul din poşeta părţii vătămate care conţinea mai multe documente, precum şi suma de 300 lei.

Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt şi a fost condusă la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru continuare cercetărilor.

 

 

 

 

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj