IJJ Dolj: Port ilegal de cuţit la Galiciuca

cutit IJJ Dolj: Port ilegal de cuţit la Galiciuca poze

Sâmbătă, 01 septembrie a.c., în jurul orei 23.45, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Băileşti din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni specifice în localitatea Galiciuica, s-au sesizat cu privire la faptul că un tânăr, aflat lângă un autoturism, a început să manifeste un comportament suspect la vederea echipajului de jandarmi.
Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte A. M., de 19 ani, din Galiciuica, iar în urma controlului corporal preventiv şi al autoturismului, au găsit în interiorul acestuia un cuţit cu lama în lungime de 10,5 cm..
Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice
Cuţitul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare urmează să fie înaintate organelor competente pentru soluţionare.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice