IJJ Dolj: Pensionar prins vânzând produse Calvin Klein contrafăcute

m defilare jandarmi IJJ Dolj: Pensionar prins vânzând produse Calvin Klein contrafăcute poze

Vineri, 13 iulie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj aflate în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Craiova, s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană oferea spre comercializare articole de îmbrăcăminte ce păreau a fi contrafăcute.
Astfel, în jurul orei 10.00, jandarmii au depistat pe N. L., de 63 ani, din Craiova, în timp ce oferea spre comercializare, de la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, articole de îmbrăcăminte cu însemnul mărcii înregistrate Calvin Klein, fără declaraţie de conformitate a mărcii înregistrate.
Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.
Marfa în valoare de aproximativ 700 lei a fost ridicată în vederea continuării verificărilor.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice