IJJ Dolj: Măsuri de ordine publică la “Românii au talent”

jandarmi grade IJJ Dolj: Măsuri de ordine publică la Românii au talent poze

Sâmbătă, 18 august şi duminică, 19 august a.c., în intervalul orar 09.00 – 23.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj cu sprijinul Poliţiei Municipiului Craiova, Poliţiei Locale şi ISU Dolj vor asigura măsurile de ordine publică pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova unde se vor desfăşura filmările pentru concursul „Românii au talent” şi selecţia viitorilor concurenţi.
Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.
Deoarece se preconizează prezenta unui număr ridicat de persoane la acest eveniment, jandarmii îi invită pe participanţi să manifeste răbdare, să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, vigilenţă în locurile aglomerate şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.
De asemenea, cetăţenii care participă la acest eveniment împreună cu minori sunt sfătuiţi să acorde o atenţie deosebită asupra acestora pentru a nu se pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine aflate în dispozitiv.
În situaţia în care cetăţenii sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, aceştia pot sesiza despre producerea unor astfel de fapte cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine în vederea luării cu maximă operativitate a măsurilor legale specifice situaţiei respective sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice