IJJ Dolj: Măsuri de asigurarea a ordinii publice la Gighera

jandarmi grade IJJ Dolj: Măsuri de asigurarea a ordinii publice la Gighera poze

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestarea organizată şi desfăşurată în localitatea Gighera cu ocazia sărbătorii câmpeneşti „În pădure la Zăval”, în ziua de 05 august a.c., între orele 10.00 – 18.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj împreună cu lucrători ai I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestei activităţi.
Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale, precum şi rezolvarea altor situaţii neprevăzute.
Jandarmii doljeni îi sfătuiesc pe participanţii la această manifestare să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice