IJJ Dolj: Jandarmii doljeni asigură ordinea publică la manifestările organizate în municipiul Craiova și județul Dolj

Jandarmii doljeni asigură ordinea publică la manifestările organizate în municipiul Craiova și județul Dolj

 

 

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestările organizate şi desfăşurate cu ocazia Zilei Independenței României – 9 mai, a „Zilelor Municipiului Calafat”, în perioada 08 – 11 mai a.c. şi „Zilelor oraşului Filiaşi”, în perioada 09 – 11 mai a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj împreună cu cadre ale I.P.J. Dolj, Poliţiei Locale Craiova, Poliţiei Locale Calafat, Poliţiei Locale Filiaşi şi I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor activităţi.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

Jandarmii doljeni îi sfătuiesc pe participanţii la aceste manifestări să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice și cu Publicul