IJJ Dolj: JANDARMII DOLJENI, ALĂTURI DE SEMENII LOR

jandarmi copii1 IJJ Dolj: JANDARMII DOLJENI, ALĂTURI DE SEMENII LOR poze
Sfânta Sărbătoare a Paştelui reprezintă pentru toţi credincioşii un prilej de bucurie, fiecare dintre ei dorind să sărbătorească cu cei dragi acest moment important din viaţa religioasă.
Fiecare om doreşte să fie în centrul atenţiei familiei sale, bucurându-se de căldura căminului şi nimic nu face ca aceste Sărbători Sfinte să fie petrecute mai plăcut decât în cadrul familiei, cu toţi membrii săi. Din păcate, însă, nu toţi oamenii se pot bucura de căldura căminului, existând şi oameni aflaţi în diferite nevoinţe şi neputinţe, care trăiesc singuri în tristeţe sufletească.
Pentru ca toţi copii de la Centrul de Îngrijire şi Recuperare a Copilului cu Handicap Sever „Noricel” să se bucure de această sărbătoare, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au făcut azi, 29 aprilie a.c., o vizită semenilor lor din acest centru.
Bucuroşi că în Săptămâna Mare pot să aducă un zâmbet pe chipul acestor tineri cărora soarta le-a hărăzit o viaţă mai grea, o delegaţie a jandarmilor doljeni şi preotul unităţii au împărţit celor 23 de copii produse specifice Sărbătorilor Pascale, încercând să le transmită câte ceva din spiritul acestor sărbători.
Drept răsplată pentru cadourile primite, copii au prezentat un mini-spectacol cu poezii, cântece şi momente de magie şi au oferit jandarmilor felicitări lucrate manual cu ocazia Sfintelor Paşti precum şi un tablou confecţionat de ei.
Această acţiune s-a desfăşurat la nivelul I.J.J. Dolj, benevol, fiecare jandarm contribuind cu diverse sume de bani, fiind alături de semenii lor atât de-a lungul anului, cât şi cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase sărbători ale lumii creştine – Paştele.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul