IJJ Dolj: Întâlnire cu reprezentanţi ai cluburilor sportive – legea 4/2008

 jandarmi legea 4 IJJ Dolj: Întâlnire cu reprezentanţi ai cluburilor sportive   legea 4/2008 poze

 

 

Miercuri, 27 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, s-a desfăşurat întâlnirea cu reprezentanţii G.J.Mb. Craiova, I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj, Poliţiei Locale Craiova, SCM Craiova, AJF Dolj, organizatorii de competiţii sportive şi responsabilii de ordine şi siguranţă publică din cadrul cluburilor sportive, în vederea analizării activităţilor derulate în sezonul competiţional 2015 – 2016, prezentării de bune practici şi stabilirii canalelor de cooperare/colaborare pe timpul desfăşurării sezonului competiţional 2016-2017.

 

În conformitate cu prevederile Legii 4/2008, forţele de ordine, în colaborare cu organizatorii de competiţii sportive, şi-au adaptat permanent acţiunile pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a manifestărilor sportive, drept pentru care, pe timpul sezonului competiţional 2015 – 2016, nu s-au înregistrat evenimente.

De asemenea, în scopul dezvoltării spiritului civic, a fairplay-ului şi a comportamentului non-violent în  rândul tinerilor, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj are încheiate parteneriate educaţionale în baza cărora desfăşoară acţiuni de informare în unităţi de învăţământ preuniversitar.

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – IJJ Dolj