IJJ Dolj: Hoți de struguri, prinși de jandarmi la Călărași

 

Joi, 03 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Bechet – I.J.J. Dolj, aflaţi pe timpul executării unei misiuni specifice, au depistat un bărbat şi o femeie care, cu ajutorul unei căruţe, reuşiseră să sustragă de la un cetăţean cantitatea de 80 kg. de struguri.

La vederea echipajului, cele două persoane au încercată să fugă, sens în care jandarmii au procedat la oprirea şi stabilirea identităţii acestora, constatând că se numesc M. N., în vârstă de 48 ani şi M. F., în vârstă de 38 ani, ambii din localitatea Călăraşi.

La faţa locului a fost solicitat sprijinul de specialitate al unui agent agricol din cadrul Primăriei Călăraşi, iar în urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că persoanele în cauză au pătruns cu căruţa în via aparţinând numitului C. G. de unde au sustras cantitatea de 80 kg. struguri – roşioară şi au distrus 185 butuci de vie, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 9500 lei.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere şi urmează să fie înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul – I.J.J. Dolj